FETÖ Elebaşı Gülen'in Ölümüne Sevinen Esnaf Lokantasında Bedava Tatlı Dağıttı

akarya'nın Adapazarı ilçesinde bir esnaf, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini aldıktan sonra lokantasında bedava Kemalpaşa tatlısı dağıttı.

Adapazarı'nda İsmail Özdemir isimli lokanta sahibi, sosyal medyada Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğüne dair haberleri gördü. Haberin doğruluğunu televizyondan da teyit eden Özdemir, hain örgüt liderinin ölümünün şerefine müşterilerine bedava Kemalpaşa tatlısı dağıtmaya karar verdi. Özdemir, “Sosyal medyada FETÖ'nün öldüğünü gördüm. Ustaya, bu haber doğru çıkarsa tatlı dağıtacağımı söyledim. Televizyonlarda da haberin doğrulandığını görünce sözümüzü yerine getirdik. Bu hainin ölümünü kutluyoruz” dedi.

"Cehennemde ateşi bol olsun"
Lokantada bulunan Murat Cicioğlu da Özdemir'in davranışını tebrik ederek, “FETÖ liderinin ölümü dolayısıyla Kemalpaşa tatlısı dağıtılıyor. Toprağı bol olsun yerine, cehennemde ateşi bol olsun demek istiyorum. İsmail kardeşimizi tebrik ediyorum. 15 Temmuz'da şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.