29 Ekim Kirli Sepeti var mı, yok mu? Kirli Sepeti yeni bölüm yok mu?

Türkiye'de Fox Tv ekranlarında her hafta merakla takip edilen diziler arasında yer alan Kirli Sepeti dizisi yeni bölüm tarihi araştırılıyor.

Türkiye'de Fox Tv ekranlarında her hafta merakla takip edilen diziler arasında yer alan Kirli Sepeti dizisi yeni bölüm tarihi araştırılıyor. Dizi yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Kirli Sepeti dizisi Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaktadır. Başrolünde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un yer aldığı Kirli Sepeti dizisinin 29 Ekim'de yayınlanıp yayınlanmayacağı ve yeni bölüm ne zaman ekranlarda olacağı merak edilmiştir.

29 EKİM KİRLİ SEPETİ YOK MU?

Pazar akşamları Fox Tv'de karşımıza çıkan Kirli Sepeti dizisi 24 Eylül 2023 tarihine yayın hayatına başlamıştır. Çekimleri İstanbul'da devam eden Kirli Sepeti dizisinin 22 Ekim Pazar akşamı 5. Bölümü yayınlanmıştır. İzleyiciler dizinin yeni 6. Bölümünün 29 Ekim de olup olmayacağını da merak etmiştir. Dizinin 6. Bölümünün 29 Ekim'de yayınlanması bekleniyordu.

Cumhuriyet bayramı sebebiyle yeni bölüm yayınlanmayacaktır.

KİRLİ SEPETİ 29 EKİM'DE NEDEN YOK?

Senaryosunu Merve Girgin Aytekin'in kaleme aldığı Kirli Sepeti dizisinin yeni 6. Bölümü yukarıda da belirttiğimiz gibi Cumhuriyet Bayramı sebebiyle 29 Ekim de yayınlanmayacaktır. 29 Ekim Pazar (Cumhuriyet Bayramı) akşamı Fox Tv ekranlarında 'Atatürk' TV özel yayını ve 'Objektifin Ardı: Atatürk' belgeseli yayınlanacaktır. Bu sebeple de Fox Tv, Kirli Sepeti'ne bir haftalık ara vermiştir. Kısacası dizinin yeni bölümü 29 Ekim Pazar akşamı ekranlarda olmayacaktır.