• Haberler
  • Magazin
  • Acun Ilıcalı'nın O Sözlerine Yanıtsız Kalmadı! Ortalık Fena Karıştı

Acun Ilıcalı'nın O Sözlerine Yanıtsız Kalmadı! Ortalık Fena Karıştı

Geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu bir YouTube kanalında oldukça sert konuşan Acun Ilıcalı, magazin gündemine damga vurmuştu. Acun Ilıcalı'nın kendisini hedef aldığını düşünen Serkay Tütüncü ise cevap vermekte gecikmedi. İkili arasında gerilim giderek artıyor.

Geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu bir YouTube kanalında oldukça sert konuşan Acun Ilıcalı, magazin gündemine damga vurmuştu. Acun Ilıcalı’nın kendisini hedef aldığını düşünen Serkay Tütüncü ise cevap vermekte gecikmedi. İkili arasında gerilim giderek artıyor.

Önceki gün, Nur Tuğba Namlı’nın YouTube üzerinden yayınladığı bir programa katılan Acun Ilıcalı, Survivor’dan bahsetti. Konu Survivor’a geldiğinde ise Namlı, Acun Ilıcalı’ya dikkat çeken bir soru yöneltti. Namlı, Acuna’a şimdiye kadar Survivor’a alıp da sonradan pişman olup olmadığı birisi var mı şeklinde bir soru yöneltmişti. Acun ise “bir iki kansız kişi çıktı” şeklinde yanıt vermişti. Bahsettiği kişinin adını vermeden konuşan Ilıcalı, nankör insanlara asla tahammül edemediğini ve adını söylemeden bahsettiği kişinin kansız biri olduğunu ifade etmişti. Ilıcalı’nın bu sözlerini üzerine alınan Serkay Tütüncü, aynı sertlikte Acun’a cevap verdi. İkilinin arasındaki bu diyalog, gündeme bomba gibi düştü.

Serkay Tütüncü’nün Verdiği Cevap Ortalığı Karıştıracak

Acun Ilıcalı, katıldığı bir YouTube programında, eski Survivor isimlerinden birini yerden yere vurmuştu. Ilıcalı, Survivor sayesinde ünlü ola bu kişinin, nankör ve kansız biri olduğunu ifade etmişti. İsim vermeden konuşan Acun Ilıcalı’nın bu sözleri meğer Serkay Tütüncü ile ilgiliymiş.

Serkay Tütüncü, Survivor’a katıldıktan sonra ünlenip bazı dizilerde oyunculuk yapmaya başlamıştı. Ayrıca Acun bu kişi için “sonrasında üstelik bizde de program yaptı. Nankörlüğü affetmem” şeklinde konuşmuştu. Serkay Tütüncü’nün geçmişine baktığımızda, Acun’un kanalında yer alan “Para Bende” isimli programın sunuculuğunu yapmış olduğu görülüyor. Tüm bu çıkarımlardan sonra ise bahsedilen kişinin Tütüncü olduğu iddia edilmişti.

Serkay Tütüncü, daha önce kendisine Survivor’u izleyip izlemediği sorulduğunda, ters bir şekilde “ gitmeden öncesinde de sonrasında da hiç izlemedim.” cevap vermişti. Bu cevap da Acun Ilıcalı’yı kızdırmış olacak ki bu şekilde bir konuşma gerçekleştirdi.

Serkay Tütüncü ise kendisine yönelik olduğunu düşündüğü bu sert sözlere şu şekilde yanıt verdi: “Yıllardır bu işin içindesin, yapımcısın, program yapıyorsun, kanalın var. Ama senin programında gelip yarışanlara kansız diyebiliyorsun. Yaptığın ayıp. Ben kansız da değilim.” Sözlerinin devamında ise Tütüncü, “Senden iş dilenecek de değilim. Bana haksızlık yapıldığını söylediğim görüntüleri daha önce izleseydim, o programı da sunmazdım ve sana bunu da söyledim ama beni dinlememişsin yine. Kansız olarak adlandırılmamak için senin karşısında el pençe divan olmam gerekiyormuş herhalde ama ben o kişilerden değilim. Survivor ile ilgili de ayrıntılara hiç girmeyeyim de canın sıkılmasın.” Cümlelerine yer verdi. Olayın zaman içerisinde nereye varacağı merak ediliyor.