• Haberler
  • Ekonomi
  • 16 milyon emeklinin cebi PARA görecek! 2024 yılı emekli promosyon ödemeleri

16 milyon emeklinin cebi PARA görecek! 2024 yılı emekli promosyon ödemeleri

Türkiye'de milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli promosyon ödemeleriyle ilgili yeni gelişmeler gelmeye başladı.

Türkiye'de milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli promosyon ödemeleriyle ilgili yeni gelişmeler gelmeye başladı.

Ocak ayının ilk günlerinde başlayacak olan bu dönemde Temmuz ayında yaşanan promosyon artışı emekliler arasında memnuniyet yaratmıştı. Ocak 2024 ile birlikte başlayacak olan yeni dönemde en düşük ve en yüksek promosyon tutarlarının değişeceği öngörülüyor.

3 OCAK'TA MAAŞ ZAMMI SONRASI GÜNCELLENECEK

Emekli promosyonlarında kritik tarih 3 Ocak 2024 olarak ön plana çıktı.

Yeni promosyon tutarları 3 Ocak sonrası bankalar tarafından duyurulacak ve başvurularını yapacak olan emeklilere hızlı bir şekilde yatırılacak. 

HANGİ BANKA KAÇ TL PROMOSYON ÖDÜYOR?

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 01-30 Kasım 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden emeklililerimiz 10.000 TL’ye varan promosyondan faydalanabileceklerdir.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU

9.000 TL’ye Varan Nakit Promosyon Kampanyası
1 Eylül 2023 – 30 Kasım 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 9.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

GARANTİ EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi!

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 30 Kasım 2023’tür.